обучение

Водене на УСПЕШНИ преговори

със Силвия павлова

дата: 18 Май 2024

Място: The Lodge Coworking Space, ул. Антон Марчин 51, Стара Загора

водене на УСПЕШНИ преговори

Стани IT Analyst

Готови ли сте да навлезете в света на успешните бизнес преговори?

Включете се в еднодневното обучение, разработено да подобри вашите умения и да ви помогне да постигате целите си при всяка преговорна и бизнес ситуация!

  • Доказани стратегии за успешни преговори
  • Техники за постигане на максимална стойност
  • Споделено практическо знание от професионалния опит на лектора от работата й за големи български и международни компании и създаването на собствен бизнес.  

Силвия Павлова е ръководител на една от най-успешните български компании за биокозметика Wooden Spoon и търсен лектор по различни бизнес теми. На 18 май тя идва в родната Стара Загора, за да предаде своя опит от работата си с хора и бизнеси от целия свят на всички, които искат да надградят знанията си

Не пропускайте възможността да подобрите своите умения в преговорите и затварянето на успешни бизнес сделки! 

 

За кого е подходящ курса?

За всички търговци, мениджъри на екипи и собственици на бизнес или професионалисти, които искат да надградят своите умения за бизнес разговори и да гарантират успех в преговорите във всяка бизнес ситуация.  

търговци

Умението за затваряне на сделки е ключово за всеки добър търговец. Научете се как да го правите успешно и с максимална стойност за бизнеса.

Собственици и мениджъри

Независимо в каква посока искате да развивате бизнеса и екипа си, курсът ще ви помогне да създавате win-win във всяка ситуация.

предприемачи

Обучението ще помогне на всеки човек, който планира или вече развива собствен бизнес като научи от първа ръка как успешно се прави това.

За обучението

Ето някои от темите, които ще разгледаме в обучението “Водене на успешни преговори” със Силвия Павлова

Как да получим нужната ни информация от отсрещната страна и да я използваме успешно

Защо е важно и как да опознаем добре хората срещу нас?

Как да притежаваме пълен контрол върху преговорите?

Как да създадем емпатия в отсрещната страна?

Как да използваме ефективно тона на гласа си?

Как да преговаряме успешно с агресивни хора?

Как да извлечем максималното от всяка ситуация?

“Слонът в стаята” и как той може да “счупи” преговорите. 

И още!

Обучението включва теоретична и практическа част. В първата част на деня се покриват темите, а следобядът остава изцяло за практикуване на наученото. 

за лектора

Силвия завършва ГПЧЕ “Ромен Ролан” в Стара Загора, а след това – международен бизнес в Американското бизнес училище в Париж. Голяма част от образованието си провежда в САЩ, Мексико, Китай и Хонконг. Едно от първите й признания на световно ниво е през 2004 г., когато печели международно състезание за предприемачество в Мексико. 
 
Работи в европейската централа на Nestle Pet Care Purina като част от екипа, отговарящ за логистиката и производственото планиране за всички 30 фабрики на територията на Европа. При завръщането си в България се присъединява към една от най-големите български фирми за бързооборотни стоки. През 2014 г. тръгва по пътя на предприемачеството и създава своя козметична марка Wooden Spoon. Днес продуктите на Wooden Spoon присъстват на над 30 пазара.


18 май 2024

събота

Водене на успешни преговори

цена: 90 лева

*цена за ранно записване до 1 май - 70 лева

В цената е включено обучението, кафе паузи и обяд. Място на провеждане: The Lodge Coworking Space, ул. Антон Марчин 51, Стара Загора

За IT Академия Стара Загора

0 +
Проведени курса
0 +
курсисти, преминали обучения
0 +
часа обучения

Форма за записване