корпоративни обучения

Корпоративни обучения

Надгради уменията на твоя екип

НАЧАЛО: Май 2024

информация за обученията

Стани IT Analyst

IT Академия Стара Загора предлага корпоративни обучения, специално изготвени за конкретните нужди на екипа ви. Можем да съставим авторски курс, отговарящ на поставените от вас цели за развитие на фирмата или организацията, която ръководите.

Заедно ще обсъдим съдържанието и продължителността на обучението, така че да е максимално полезно за служителите спрямо времевите и бюджетните ресурси.

По време на курса и в края му можете да разчитате, че ще получите обратна връзка от нас за постигнатия от участниците напредък в него.

Защо курс в IT академия Стара Загора?

Адаптирано съдържание

Нашият екип създава обучения, които са конкретно насочени към нуждите на вашата компания. Независимо дали става въпрос за програмиране, графичен дизайн или управление на данни, може да разчитате на нас за предоставяне на добре структуриран курс, съчетаваш както необходимите знания за най-актуалните тенденции и технологии, така и много практическа работа по реални задачи.

Опитни преподаватели

В IT Академия Стара Загора работят опитни лектори, които се развиват професионално в областите, в които преподават. Така успяваме да гарантираме, че курсистите ни ще получат качествено и изцяло практическо обучение, благодарение на което те ще придобият умения, които да приложат веднага в работата си. Стремим се да помагаме на всеки участник да отключи своя потенциал и да придобие нужните за работната среда умения.

Фокус върху резултатите и сертификация

Едно от най-важните неща при всеки курс са усвоените накрая знания и умения от участниците в него. В корпоративните ни обучения за нас е приоритет те да отговарят на предварително поставените цели и очаквания. Ето защо с помощта на поставяните през целия курс задачи и проекти можем ясно да отчетем техния напредък. След успешно завършено обучение, вашите служители могат да получат сертификати, които да потвърдят техните умения.

Нашите лектори

Лекторите на IT Академия Стара Загора са специалисти от бизнеса с дългогодишен опит в IT сектора.

Всеки от тях е доказан специалист в своята област, като е натрупал множество знания и умения на различни позиции през годините.

Те подготвят програмата за всеки курс с фокус върху практическата част на обучението, като търсят правилния баланс между теория, примери, задачи и различни казуси. 

За IT Академия Стара Загора

0 +
Проведени курса
0 +
курсисти, преминали обучения
0 +
часа обучения
Партньори

Форма за кандидатстване