Обучения и менторство за успешна IT кариера

Програмиране

Курсове по програмиране

Изгради успешна IT кариера с най-търсените програмни езици.

Курсове по програмиране

Очаквайте скоро

Дизайн

Курсове по визуални науки

Развий своя креативен потенциал с курсове по графичен и уеб дизайн.

Курсове по визуални науки

Очаквайте скоро

Ученици

Курсове за ученици

Изгради своето креативно, алгоритмично и логическо мислене и умения още в училище.

Курсове за ученици

Очаквайте скоро

Нашите лектори

Лекторите на IT Академия Стара Загора са специалисти от бизнеса с дългогодишен опит в IT сектора. Те подготвят програмата за всеки курс с фокус върху практическата част на обучението, като търсят правилния баланс между теория, примери, задачи и различни казуси.
Освен да предоставяме качествено обучение, заедно с нашите лектори и ментори помагаме на нашите курсисти в кариерното им ориентиране и успешен старт в IT сферата. Работим в партньорство с някои от водещите компании в страната, благодарение на което можем да предложим и различни възможности за реализация.

За IT Академия Стара Загора

IT Академия Стара Загора организира и провежда обучения по програмиране и визуални науки за всички, които искат да стартират своята успешна кариера в IT сектора.

Младежи и IT специалисти

Курсовете са насочени както към младежи, които искат се реализират в технологичния бранш, така и за IT специалисти, които искат да надградят знанията и уменията си.

За преквалификация

Обученията са подходящи и за професионалисти от други сфери, които имат интерес и мотивация да се преквалифицират и развиват в областта на информационните технологии и дизайна.

За ученици 5-12. клас

Предлагаме и курсове за ученици 5-12. клас, защото вярваме, че интереса към технологиите се заражда именно в училище, където дигиталното образование е все още не добре застъпено.

Партньори

Q

Курсистите за нас

Научавай пръв за предстояшите обучения на IT Академия Стара Загора!